Ζαχαροπλαστεία Καλατζόγλου - Ιωάννινα ΠΡΟΪΟΝΤΑ    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ    ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τα Ζαχαροπλαστεία Καλατζόγλου ξεκίνησαν το 1979 με το πρώτο μαγαζί στη Βηλαρά 69 με το διακριτικό τίτλο "Το Γειτονικό", το οποίο λειτουργούσε και σαν εργαστήριο. Εκεί φτιαχνόταν όλα τα γλυκά μέχρι λίγα χρόνια αργότερα, το 1985, που άνοιξε το δεύτερο ιδιόκτητο κατάστημα στη Βηλαρά 31, στο οποίο μεταφέρθηκε και το εργαστήριο.

Για αρκετά χρόνια πορευτήκαμε με αυτά τα δύο καταστήματα, έως το 1999 όπου ανοίξαμε το 3ο κατάστημα στη Δωδώνης 16, στο κέντρο των Ιωαννίνων. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και έτσι σύντομα το 2003 μεταφέραμε το κατάστημα από τη Βηλαρά 69 στη Λιμνοπούλα, 8ης Μεραρχίας 10.

Όμως η παραγωγή μεγάλωνε χρόνο με το χρόνο και το εργαστήριο της Βηλαρά 31 φάνταζε μικρό. Ετσι τον Αύγουστο του 2005 μεταφέρθηκε το εργαστήριο στις σύγχρονες και ολοκαίνουργιες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων, και το κατάστημα της Βηλαρά 31 συνεχίζει να λειτουργεί από τότε μόνο σαν ζαχαροπλαστείο. Έπειτα ανοίξαμε το 2010 το τελευταίο μέχρι σήμερα κατάστημά μας, που λειτουργεί και ως καφετέρια, στην οδό Νικοπόλεως 101 στη Βρυσούλα (Ανατολή).

Συνεχίζεται...

Ζαχαροπλαστεία Καλατζόγλου - Ιωάννινα